Feliciteer 50-jarig COC Regio Nijmegen

Dit jaar viert COC Regio Nijmegen haar 50 jarig bestaan. Om precies te zijn wordt dit jubileum gevierd op 8 en 9 oktober 2021. Vanwege de coronacrisis zijn de feestelijkheden beperkt en kan er helaas minder groots worden uitgepakt. Dit betekent een gemiste kans om ook in 2021 bij het algemene publiek de nodige aandacht te vragen voor het voortbestaan van het COC in deze regio.

Maar online feliciteren mag natuurlijk wel! Via de eigen social media kan iedereen op vrijdag 8 oktober om 19.00 uur een post te doen waarin COC Regio Nijmegen wordt gefeliciteerd, inclusief de tag #cocregionijmegen50. Hoe meer mensen een felicitatie plaatsen, hoe meer feeds van mensen buiten het normale bereik een tintje (extra) regenboog krijgen!

Bijgevoegd zijn twee mogelijkheden voor een plaatje met de felicitatie. Het staat iedereen natuurlijk volledig vrij om in eigen woorden of beeld COC Regio Nijmegen te feliciteren. Twee suggesties voor tekst bij een plaatje, om gemakkelijk te knippen en te plakken, zijn hieronder gegeven: