Cabarettip - Marc-Marie Huijbregts

woensdag 6 oktober 2021

Theater MIMIK – Achter de Muren Vispoort 10 te Deventer
Theaterzaal: 20.30 uur
– Entreeprijs € 20,00

Marc-Marie Huijbregts – Uitgesproken

Marc-Marie is uitgesproken. Maar is hij ook uitgesproken? Is hij pas sinds kort uitgesproken of was hij altijd al uitgesproken? Kortom een avond met de uitgesproken Marc-Marie Huijbregts.

Marc-Marie is uitgesproken. Zegt hij. En dat weten we. Hij was altijd al behoorlijk uitgesproken. Zo zit hij nu eenmaal in elkaar. Geen blad voor de mond. Hart op de tong. Veel op de lever. Maar wat nu als hij niets meer te zeggen heeft? Omdat alles al gezegd is, bijvoorbeeld. Of omdat anderen harder praten. Is hij dan ook uitgesproken? We zullen het zien. In Uitgesproken. Zijn nieuwe show. Die ongetwijfeld weer spraak zal maken. Omdat hij nooit woorden te kort komt. Wij ook niet, trouwens. Wij verzinnen zinnen waar je bij staat. Zoals over dit programma. En dat moeten we ook wel, want van Marc-Marie kregen we alleen de titel. Uitgesproken.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Mimik.

Tags: