Aanmelden voor 'Verboden Liefde'

In ‘Verboden Liefde’ worden bijzondere koppels gevolgd in aanloop naar en tijdens een speciaal moment van betekenis in hun relatie, van samenwonen tot een bruiloft. De koppels hebben allen 1 ding gemeen; iemand in hun directe omgeving is het niet eens met de relatie. Hoe overwinnen deze bijzondere en dolverliefde stellen deze weerstand tegen hun liefde?

Voor het tweede seizoen van de serie “Verboden Liefde” zoeken we nieuwe koppels die in de aanloop naar hun huwelijk een laatste poging willen doen hun omgeving te overtuigen van hun en liefde én deze te accepteren. Willen jullie je verhaal delen en samen met ons proberen verzoening en een prachtige huwelijksdag mogelijk te maken? Meld je dan hier aan.

Wil je eerst meer weten over het programma? Mail dan naar liefde@vincenttvproducties.nl of bel/app naar 06-408 484 54.