ZondagMiddagSalon met vertoning Regenboogpodium

zondag 26 september 2021

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur
Vertoning muziekprogramma Regenboogpodium met o.a. Mr. Senior Pride 2020 Ralph Kleinbussink

Zondag 26 september is het weer ZondagMiddagSalon! Vanaf 16.00 uur begint de ZondagMiddagSalon. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!!

Voor de liefhebbers wordt de RTV-Oost uitzending over het Regenboogpodium vertoond. Regenboogpodium Overijssel is een liedjesprogramma met veel roze liedjes, speciaal voor LHBTI-senioren. Het programma werd in 2020 opgenomen in theater De Cactus in Hengelo op initiatief van Mr Senior Pride 2020, Ralph Kleinbussink. Meer informatie via deze link.

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op! De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 24 oktober 2021 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: