Filmtip - Are We Lost Forever

dinsdag 7 september 2021

Mimik Filmtheater – Achter de Muren Vispoort 8-10 te Deventer – 11.30 uur (tickets via de website van Mimik)

Are We Lost Forever (Zweden 2020)
Intiem scheidingsdrama, dat met grote nauwkeurigheid de pijn verbeeldt die ontstaat als de liefde ophoudt.

Op een ochtend vertelt Hampus tegen zijn vriend Adrian dat hij wil stoppen met de relatie. Adrian is ontsteld want ze woonden al drie jaar samen en hij had geen enkel vermoeden dat Hampus niet meer gelukkig met hem was. Als Hampus zijn deel van het meubilair (inclusief het halve bed) heeft verhuisd uit wat nu Adrian’s appartement is, wordt de scheiding reĆ«el. Adrian kan maar niet begrijpen waarom hun relatie is kapot gegaan en een jaar lang is hij bezig met het verwerken van zijn verdriet. Is er een manier om hem terug te krijgen? Pas als ze allebei weer een nieuwe partner hebben en elkaar ontmoeten voor een gezamenlijk etentje kan hij verder.
(Drama; 103 minuten)

Tags: