Buitenfilmtip - La Dea Fortuna

donderdag 26 augustus 2021

Buitenfilm (Gigant) – Van Reekumplein te Apeldoorn (achter Gigant) – 20.00 uur

Niets zo bijzonder als een film onder de sterren! De Buitenfilm is weer terug dit jaar, zij het wel in een iets andere vorm dan je gewend bent. Dit jaar organiseren we in de laatste week van augustus drie avonden lang filmvertoningen in de buitenlucht op het Van Reekumplein achter GIGANT. We hebben 3 mooie films geprogrammeerd en elke avond wordt geheel in het thema van de film vormgegeven! Echt een uniek avondje uit.

Kleine tip! Wil je verzekerd zijn van een plek, wacht dan niet te lang met het bestellen van je tickets want het aantal plaatsen is beperkt!

La Dea Fortuna (Italiƫ 2020)

Alessandro en Arturo zijn al meer dan vijftien jaar samen. De passie is uit de relatie geraakt en ze praten zelfs over uit elkaar gaan. Dan op een dag staat hun vriendin Annamaria voor de deur. Ze moet een paar dagen naar het ziekenhuis en vraagt of ze op haar kinderen willen passen. De komst van de twee verstoort hun dagelijkse ritme, maar de verantwoordelijkheid voor de twee kinderen zorgt ook voor een onverwachte wending in hun leven..

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Gigant (Apeldoorn).

Tags: