Filmtip - The Shiny Shrimps

donderdag 29 juli 2021

Gigant Filmtheater – Nieuwstraat 377 te Apeldoorn – 18.30 uur (tickets via de website van Gigant)

Mimik Filmtheater – Achter de Muren Vispoort 8-10 te Deventer – 21.20 uur (tickets via de website van Mimik)

The Shiny Shrimps (Frankrijk 2020)
Olympisch zwemmer Matthias le Goff maakt op live televisie een homofobische opmerking en ziet zijn carrière in rook opgaan. De enige manier om het te redden is door zijn opgelegde straf aan te nemen: the Shiny Shrimps, een amateur gay waterpoloteam, te coachen en ze te kwalificeren voor de Gay Games in Kroatië. Met zijn strenge werkethiek heeft Matthias maar één doel voor ogen en dat is winnen. Echter shined het excentrieke waterpoloteam liever op de dansvloer dan dat ze uitblinken in het zwembad.
(Komedie; 103 minuten)

Deze vrolijke Franse komedie brengt een ‘Priscilla, Queen of the Desert’-achtige charme naar het zwembad.

Tags: