TV-tip: Songs in a Cabaret

zondag 9 mei 2021

Zondag 9 mei om 23:00 uur op NPO2

Donderdag 20 mei op NPO2 Extra om 20:30 uur

Omdat de theaterdeuren nog altijd gesloten zijn, komt zanger en rasentertainer Sven Ratzke met een speciaal tv-programma: Songs in a Cabaret.

Dwaal samen met Ratzke door de intiemste nachtclubs van de wereld, via de mooiste songs van Eurythmics tot David Bowie, van Astor Piazolla tot Lou Reed. Liedjes en verhalen die gaan over de grote ‘Sehnsucht’, het grote verlangen. Ook over het verlangen om weer samen te zijn.

Sven ontvangt in zijn thuisstad Nijmegen, in concertgebouw De Vereeniging, bijzondere gasten. Laat je meevoeren in de wereld van jazz, klassiek en pop met sopraan Claron McFadden, harpiste Lavinia Meijer, trompettist Eric Vloeimans, bandoneonist Carel Kraayenhof en schrijfster Connie Palmen.

Kijk ‘Songs in a Cabaret’ op zondag 9 mei om 23:00 uur op NPO2 en op 20 mei op NPO2 Extra om 20:30 uur.

Tags: