IDAHOT - Uitreiking Regenboogpodium aan Commissaris van de Koning

maandag 17 mei 2021

Deventernaar Ralph Kleinbussink is vorig jaar benoemd tot Mr. Senior Pride 2020 – 2021. Zijn missie is: aandacht vragen voor ‘Roze Senioren’. Daartoe heeft hij samen met de Roze Golf van RTV Oost een regenboogpodium ‘opgenomen’. Dit programma wordt zondag 16 mei om 16.00 uur uitgezonden door RTV Oost. Hierna wordt het programma kosteloos aangeboden aan verpleeg – en verzorgingshuizen in de provincie Overijssel.

Het is een vrolijk muzikaal programma met een serieuze ondertoon mogelijk gemaakt met steun van provincie Overijssel. Op 17 mei tijdens IDAHOT dag (internationale dag tegen homofobie) wordt het programma in ontvangst genomen door de Overijsselse commissaris van de Koning ir. A.P. Heidema.

Een interview met Ralph Kleinbussink is via deze link te bekijken.