Algemene Ledenvergadering online

woensdag 2 december 2020

Anders dan gebruikelijk zal de Algemene Ledenvergadering van COC Deventer e.o. over het Jaarverslag 2019 en de Jaarplannen voor 2021 online plaatsvinden. Via een ZOOM-meeting kunnen COC-leden en ook geïnteresseerde niet-leden deelnemen. Stuur een mailtje naar info@cocdeventer.nl om je aan te melden; vervolgens wordt de benodigde inlogcode toegezonden. De meeting zal worden gehouden op woensdag 2 december van 20.00 tot 21.30 uur.

Aan de orde komen het Jaarverslag en Financieel overzicht van 2019 en de Jaarplannen voor 2021. Zowel COC-leden als niet-leden mogen deelnemen, maar wanneer er over zaken gestemd moet worden hebben alleen COC-leden stemrecht (dus houd je geldige ledenpas bij de hand).

Vanaf 15 november zijn de Jaarplannen 2021 beschikbaar. Het Jaarverslag 2019 is al wel te downloaden via deze link.