COC Songfestival: Sound Of Our Harmony

zaterdag 28 november 2020

Op zaterdagavond 28 november a.s. presenteren COC Midden-Nederlanden het Landelijk Team COC Songfestival een verrassende online show met de titel ‘COC Songfestival: Sound Of Our Harmony’. Eerder dit jaar werd besloten de reguliere editie van het festival te verplaatsen naar 2021 als gevolg van de coronacrisis. Deze vervangende online show is gratis te bekijken vanaf 20.00 uur en bevat bijdragen van onder andere operazangeres Francis van Broekhuizen, muzikaal talent Jordan Roy en social media fenomeen Orgel Joke.

De show zal op zaterdag 28 november a.s. starten om 20.00 uur en is gratis te volgen via diverse online kanalen. De show wordt onder andere uitgezonden via de Facebook-pagina’s van COC Nederland, COC Midden-Nederland en COC Songfestival, maar ook via de YouTube kanalen van COC Midden-Nederland en COC Songfestival.

De show wordt mede mogelijk gemaakt door het Bob Angelo Fonds.

Ga voor meer informatie naar COC Songfestival: Sound Of Our Harmony.

Tags: