Kinderboekenweek - Lance & Lot zoeken zich rot

zondag 11 oktober 2020

Bibliotheek Deventer Centrum (Tuinkamer) – Stromarkt 18 te Deventer
Bijeenkomst vanaf 11.00 uur (tot 12.00 uur) – Entree € 1,00
Gastspreker: Linda de Haan (illustratrice)
Vooraf aanmelden verplicht (maximaal 15 kinderen) via Bibliotheek Deventer.

Illustrator Linda de Haan ken je van kleurrijke prentenboeken als Koning & Koning. Vandaag leest ze voor uit haar boek Lance & Lot zoeken zich rot. Ook vertelt ze hoe ze een prentenboek maakt.

Ridder Lance en ridder Lot zijn heel gelukkig samen. Toch ontbreekt er iets in hun veel te grote kasteel. Maar wat of wie…? Ze zoeken in de moestuin, ze zoeken op alle markten van het land, ze plakken posters en ze vliegen naar het land van de kangoeroes. Wanneer de ridders de moed bijna opgeven, bonkt er plotseling iemand op de deuren van de poort!

Lance & Lot zoeken zich rot, naar het ware verhaal van Tim en Steven, adoptiepapa’s van Bas en Jasper.

Een prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar waarin op een speelse manier wordt uitgelegd hoe twee mannen een kind kunnen adopteren en wat adoptie precies betekent.

Let op! Bij deze voorleesvoorstelling kunnen in verband met de coronamaatregelen maximaal 15 kinderen aanwezig zijn. Je koopt alleen een kaartje voor je kind. Er is beperkt ruimte voor volwassen begeleiders, in verband met de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij ouders met niet meer dan 1 begeleider per kind te komen.

Deze activiteit in de Kinderboekenweek wordt gesponsord door COC Deventer e.o.