Literair Café met Karin Giphart

vrijdag 13 maart 2015

COC-café Fabulous, Brink 64a in Deventer
Aanvang 20.00 uur. Entree gratis.

Op vrijdag 13 maart zal schrijfster en singer-songwriter Karin Giphart acte de présance geven in Café Fabulous. Zij debuteerde als schrijver én singer-songwriter in 2005, met de roman Maak me Blij en de CD And She Bites. In 1995 overleed haar moeder. In Maak me blij speelt de verzorging en het overlijden van een moeder een belangrijke rol, evenals de lesbische scene in Amsterdam. Op haar dertigste heeft zij zich gerealiseerd dat ze lesbisch is. Net als haar broer Ronald schrijft Karin Giphart beeldend en gedetailleerd over seks. Haar expliciete behandeling van lesbische erotiek is ongekend in de Nederlandse literatuur. Haar tweede boek, Iets tussen broer en zus, gaat over de liefde van broer en zus voor één en dezelfde vrouw. Ook in haar songteksten staat de vrouwenliefde centraal. Ze zal ook optreden als singer-songwriter.

Deze activiteit wordt vanwege de Deventer Boekenweek georganiseerd door COC Deventer e.o. in samenwerking met de Openbare Bibliotheek Deventer.

Meer informatie is te vinden via www.deventerboekenweek.nl.