'Big Small Penis Party'


 
Bron: gaysite.nl

In Londen wordt volgende maand het allereerste festival gehouden dat de niets verhullende naam draagt: ‘Big Small Penis Party’. Op 7 maart is iedereen uitgenodigd, maar in het bijzonder mannen die uitzonderlijk klein zijn geschapen. Om juist deze groep te motiveren naar het festival te komen is een toegangsprijs vastgesteld van 50 cent per inch. Aan de kassa is volgens de organisatie een afgeschermde ruimte beschikbaar om de toegangsprijs in alle discretie te bepalen.

Initiatiefnemer van het festival is dichter Ant Smith. Hij schreef onlangs een gedicht met de titel ‘Shorty’, waarin hij het over zijn eigen lid heeft. “Mannen die denken dat hun jongeheer niet aan de normen voldoet, voelen zich achtergesteld,” zegt Smith. “Maar dit is volkomen onterecht. Het is nu tijd om voor je zelf op te komen, dus komt allen.”

Het programma in The Rhythm Factory Londen belooft spektakel, aldus Smith. Er zullen dichters, cabaretiers en divers muzikale optredens zijn. Voor de liefhebbers, er zijn nog kaarten voor de Big Small Penis Party’. Surf naar de Facebook-pagina van de organisatie voor meer informatie.