ZondagMiddagSalon: Snertmiddag met gastoptreden

zondag 21 december 2014

Café Face It: 16.00 uur

Speciaal Optreden ´Nostalgie en Meezingen´

Vaste prik in December: Snertmiddag. Deze keer is er een speciaal gastoptreden onder de titel ´Nostalgie en Meezingen´. Op het programma staan overbekende liedjes in de vertrouwde vorm of in een nieuwe jasje, met thema’s van Dieetproblemen tot Boerenjongens en van Bingomiddag tot Damespad. Natuulijk is ook weer de oude vertrouwde erwtensoep verkrijgbaar!! Optreden is gratis, voor de snert wordt een kleine bijdrage gevraagd.

De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom. Het COC-café is geopend vanaf 16.00 en blijft open tot 19.00 uur. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom!

2014-12-21-Snertcafe-flyer

Tags: ,