Men Meet Men: Surprise Party

maandag 1 december 2014

Café Face It: 20.00 uur – 01.00 uur

Thema: Surprise!

Op maandagavond 1 december 2014 wordt in café Face It (Brink 64a te Deventer) weer een avond speciaal voor homo- en bi-jongens en -mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ‘Surprise!’.

De MMM-meetings hebben een gemoedelijke en relaxte sfeer, waarbij iedereen zich thuis kan voelen. Doordat er met een gesloten deur en een “deurman” gewerkt wordt, is de ruimte veilig en besloten.

Er is een bar, een DJ, en VJ-show. Via een spannende “cruising”area kom je “Down Under” met een lounge-ruimte en een gelegenheid tot meer intiemere ontmoetingen. De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, er zijn VJ presentaties, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Tevens is de lounge- & relaxruimte geopend. Net zoals bij de vorige avonden zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige en gemoedelijke avond van te maken, dus kom en beleef het mee!!

Deze speciale avond is geopend van 20.00 tot 01.00 uur (na 24.00 uur geen toegang meer!). De entreeprijs bedraagt € 2,00. COC-leden hebben vrije toegang op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart.

Tags: