IJssel Dykes Lustrum: Tafeltennistoernooi & Buffet

zaterdag 22 november 2014

Middag: Tafeltennisvereniging Swift (Bekkumerstraat 11 te Deventer
Aanvang 16.00 uur – Kosten € 10,00 (inclusief buffet)

Na een voorzichtige start in september 2009 sporten de COC IJssel Dykes nu al 5 jaar full swing elke donderdagavond in gymzaal de Duivengang. Steevast eerst een warming up, dan de kneepjes lerend van volleybal, voetbal of basketbal en daarna een stevige wedstrijd. Voor wie wil rondt de avond af met een drankje bij het COC. Alle reden om met oude, huidige en nieuwe sportvrouwen het jubileum te vieren.
Dat doen we op zaterdag 22 november met een afwisselend, activerend en aanschouwelijk programma om aan mee te doen of naar te kijken. Voor hen die al jaren lid zijn en zij die dit een mooie gelegenheid vinden om kennis te maken met de sport en de Deventer IJssel Dykes!

Het Middagprogramma: Tafeltennistoernooi & Buffet
Op locatie bij tafeltennisvereniging Swift. We spelen een competitie waarbij – naarmate de wedstrijd vordert – steeds meer vrouwen toeschouwer worden.
De ontvangst is vanaf 16.00 uur. De wedstrijden duren tot ongeveer 18.30 uur. Douchen kan op locatie.
Rond 19.00 uur is er een buffet, verzorgd door enkele IJssel Dykes. Er zijn hartige taarten, salades en brood. Voor deelname aan het tafeltennistoernooi en buffet vragen we een bijdrage van € 10,- Als je mee wilt doen moet je je vooraf opgeven.

’s Avonds is er in COC-café Face It een Poetry Slam en een Sportief Lustrum Feest (meer info via deze link. Voor de Poetry Slam graag vooraf opgeven.

Aanmelden
Was je lid, ben je lid of wil je kennismaken met de IJsseldykes en de sport. Voel je dan welkom op dit sportieve lustrumfeest. Het is fijn als je meedoet aan een van de onderdelen. Maar toeschouwers zijn net zo welkom. Of je nu alleen komt of met je partner, buurvrouw of vriendin.

• Heb je vragen?
• Wil je meedoen met de tafeltenniscompetitie?
• Wil je deelnemen aan het buffet?
• Wil je meedoen met de poetry-slam?

Mail dan naar via ijsseldykes@cocdeventer.nl. Stel je vraag of meld je aan met je naam, mailadres, telefoonnummer en de activiteiten waar jij op 22 november 2014 aan mee wilt doen. Hopelijk tot 22 november!

Tags: , ,