IJssel Dykes Lustrum: Poetry Slam & Feest

zaterdag 22 november 2014

Avond: COC-café Face It (Brink 64a in Deventer)
Aanvang 21.00 uur; geen entree (iedereen welkom)

Na een voorzichtige start in september 2009 sporten de COC IJssel Dykes nu al 5 jaar full swing elke donderdagavond in gymzaal de Duivengang. Steevast eerst een warming up, dan de kneepjes lerend van volleybal, voetbal of basketbal en daarna een stevige wedstrijd. Voor wie wil rondt de avond af met een drankje bij het COC. Alle reden om met oude, huidige en nieuwe sportvrouwen het jubileum te vieren.
Dat doen we op zaterdag 22 november met een afwisselend, activerend en aanschouwelijk programma om aan mee te doen of naar te kijken. Voor hen die al jaren lid zijn en zij die dit een mooie gelegenheid vinden om kennis te maken met de sport en de Deventer IJssel Dykes!

’s Middags is er een Tafeltennistoernooi met aansluitend Buffet. Hiervoor is vooraf aanmelden gewenst. Meer info (meer info via deze link.

Het Avondprogramma: Feest in Face It met Poetry-slam
Vanaf 20.30 uur is het COC café Face-it open en om 21.00 uur starten we met het feest.
Voordat we de stevige rock, house en blues inzetten is er om 22.00 uur een poetry-slam (aanmelden via deze link). Iedereen kan daaraan meedoen met een eigen verhaal, gedicht of rap van maximaal 5 minuten. Het mag ernstig, vrolijk, hilarisch, beschouwend, rijmend of mimisch zijn. Als het maar met sport & vrouwen te maken heeft. Je kunt ook een voordracht doen van een favoriete schrijfster, rapster of dichteres.
Na de poetry-slam draaien we afwisselende en opzwepende muziek dansen, gewoon boven in het COC café. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor een praatje met oude en nieuwe bekenden. Iedereen is welkom op het feest. Er is geen entree en deelname aan de poetry-slam is kosteloos. De drankjes-min-1 zijn voor eigen rekening. Om 01.00 uur sluiten we ons jubileum af.

Aanmelden
Was je lid, ben je lid of wil je kennismaken met de IJsseldykes en de sport. Voel je dan welkom op dit sportieve lustrumfeest. Het is fijn als je meedoet aan een van de onderdelen. Maar toeschouwers zijn net zo welkom. Of je nu alleen komt of met je partner, buurvrouw of vriendin.

• Heb je vragen?
• Wil je meedoen met de tafeltenniscompetitie?
• Wil je deelnemen aan het buffet?
• Wil je meedoen met de poetry-slam?

Mail dan naar via ijsseldykes@cocdeventer.nl. Stel je vraag of meld je aan met je naam, mailadres, telefoonnummer en de activiteiten waar jij op 22 november 2014 aan mee wilt doen. Hopelijk tot 22 november!

Tags: , , ,