Second Sunday: Wandeling rondom Dieren

zondag 12 oktober 2014

‘De Burgmeester van Dieren’ – Zutphensestraatweg 1 te Dieren (± 10 min. vanaf NS-station Dieren): 11.30 uur
Van 10.45 tot 11.15 opvang op NS-station Dieren door Second Sunday

Zondag 12 oktober organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Dieren over het zogenaamde ‘Damespad’. Er wordt vertrokken rond 11.30 uur vanaf Grand-Café ‘De Burgmeester van Dieren’ – Zutphensestraatweg 1 te Dieren. Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij de startlocatie eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 17 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 5,00 (inclusief koffie/thee) – leden Damespad betalen € 4,00.

Na de wandeling is er gelegenheid voor een gezamenlijke maaltijd in Grand-Café ‘De Burgmeester van Dieren’. De kosten hiervoor zijn € 17,50 (inclusief twee drankjes); graag vooraf opgeven bij Marlies Vis (voor zondag 5 oktober).

Meer informatie: info@damespad.nl of Marlies (06-24217585).

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,