Najaarsledenvergadering

dinsdag 28 oktober 2014

Annie MG Schmidtzaal (Openbare Bibliotheek – Brink 70 te Deventer): 20.00 uur

De jaarplannen van bestuur en werkgroepen worden besproken tijdens de Najaarsledenvergadering van COC Deventer. Ook de begroting van 2015 komt aan bod. Verder kunnen leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. Let wel; alleen leden van COC Deventer hebben stemrecht, dus denk aan de lidmaatschapskaart!

Om 20.00 uur begint de vergadering (bibliotheek is geopend aan de hoofdingang) en duurt tot 22.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog wat na te discussiëren of gezellig een drankje te nemen. Koffie en thee is gratis voorafgaand en tijdens de vergadering.

Toelichting op de agenda en verdere vergaderstukken kun je hier downloaden. Ook kun je de stukken opvragen via info@cocdeventer.nl of afhalen in Café Face It.

Tags: ,