Ledenvergadering COC kiest koers voor huisvesting

Op dinsdag 28 oktober zal tijdens de Najaarsledenvergadering van COC Deventer besloten worden welke richting de vereniging uit gaat met betrekking tot de huisvesting. Op 1 juli 2015 loopt het huidige contract af met de verhuurder aan de Brink. Willen de leden opnieuw een dergelijk café of wordt het wat kleinschaliger? Wil men nog wel een café-functie?

Vanwege de verwachtte drukte is de ledenvergadering niet in het COC-gebouw, maar in de Annie MG Schmidt-zaal in de Openbare Bibliotheek (Brink 70 te Deventer). Vanaf 19.30 staat de koffie/thee klaar; de vergadering begint om 20.00 uur. COC-leden, neem de geldige lidmaatschapskaart mee!

Voor het boekje met de Jaarplannen voor de ledenvergadering tekende cartoonist Reindert Meutstege het huidige bestuur in een roze cabrio op weg naar… tja, dat gaan de leden dus bepalen!

Toelichting op de agenda en verdere vergaderstukken kun je hier downloaden.