Film op Vrijdag: Cupcakes

vrijdag 3 oktober 2014

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur
Hoofdingang (Bibliotheek is geopend tot 21.00 uur)

Eerste Vrijdag van de maand, dus een Roze Film in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Cupcakes (Israël 2013)
Als een groepje vrienden in Tel Aviv samenkomt om naar de finale van het Songfestival te kijken, schrikken ze in eerste instantie van de Israëlische inzending.
Tijdens de avond, maakt de vriendenclub spontaan een liedje en neemt dit op met hun telefoon om Anat op te beuren, die net door haar man verlaten is. Geheel tegen hun bedoeling in wordt hun opname gezien door de organisatoren van het Songfestival en plots zijn ze de officiële inzending van Israël. Na aanvankelijke reserves over hun nieuwe sterrendom staan ze plots kop aan kop met de Russische inzending in de Songfestivalfinale.
(Komedie; 92 minuten)

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,