Gay Film Night: Rosie's Son (2013)

dinsdag 30 september 2014

Filmhuis De Keizer – Keizerstraat: 20.30 uur
Gay Film Night (laatste dinsdag van de maand)
COC-leden € 2,00 korting op vertoon geldige ledenpas

Filmhuis de Keizer blijft op de laatste dinsdag van de maand een Gay Film Night organiseren. In de maanden september, oktober en november staan drie recente roze films op de agenda en op dinsdag 30 september is dat Rosie’s Son (Zwitserland 2013). COC-leden kunnen op vertoon van hun geldige COC-pas €2,00 korting ontvangen op de entreeprijs (niet in combinatie met de Filmhuispas).

Rosie’s Son (Zwitserland 2013)
Lorenz (40) is een succesvol schrijver die in Berlijn woont. De laatste tijd gaat het wat minder lekker want er komt geen boek meer uit zijn handen en een leuke vaste relatie wil ook maar niet lukken.

Na een onverwachts telefoontje van zijn zus in Zwitserland vertrekt hij halsoverkop naar zijn geboortestadje Altstätten. Zijn moeder Rosie heeft een beroerte gehad en heeft permanente hulp nodig. Niet zo eenvoudig want ze heeft geen enkele zin in een verzorgingshuis te wonen en ze staat erop weer naar huis te gaan. Lorenz besluit te blijven, wellicht ook goed om weer te schrijven. Maar met zo’n eigenzinnige moeder als Rosie en je eigen midlife crisis, vergeet je bijna dat een nieuwe liefde gewoon om de hoek kan wonen! Een hartverwarmende en oprechte film over zorg en liefde.

(Romantisch Drama; 107 minuten)

Het is inmiddels mogelijk kaarten te kopen en te reserveren voor ‘Rosie’s Son’ via deze link.

Meer informatie over Filmhuis de Keizer is te vinden via de website van Filmhuis de Keizer.

Tags: