Bezoek aan de Oude Begraafplaats te Deventer

zondag 21 september 2014

Achterzijde NS-station Deventer: 14.15 uur

Interessante en Verrassende Ervaringen

Speciale middag met bezoek aan de Oude Begraafplaats te Deventer met een rondleiding langs speciale items. Deze oase van rust is niet meer als begraafplaats in gebruik en daarom heeft zich een uniek natuurgebied in de stad ontwikkeld. Naast informatie over de geschiedenis van de voormalige begraafplaats wordt er ook stil gestaan bij de bijzondere natuur op deze plek. Aan deze middag zijn geen vaste kosten verbonden, maar de vrijwilligers van de begraafplaats vragen een vrijwillige bijdrage! Opgeven is noodzakelijk (i.v.m. het aantal vrijwilligers voor de rondleiding) en dat doe je via 50plus@cocdeventer.nl of bij Martin van de 50plusgroep vóór dinsdag 16 september!

Na afloop gezellige nazit in COC-café Face It. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom.

2014-09-21 Oude Begraafplaats

Tags: ,