Zomerprogramma IJssel Dykes: Wandelen

donderdag 14 augustus 2014

Geb & Gaia (Huize Nieuw Rande) Schapenzandweg 3 te Diepenveen: 19.30 uur
Graag vooraf aanmelden voor deze activiteit

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes en andere COC-meiden. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!!
Op donderdag 14 augustus gaan we vanaf 19.30 uur een mooie wandeling maken van ongeveer anderhalf uur. Het startpunt (en tevens verzamellocatie) is Geb & Gaia (Huize Nieuw Rande) Schapenzandweg 3 te Diepenveen. Na de activiteit kan er eventueel nog gezellig nagedronken worden in COC-café Face It.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykesportclub. Deelnamekosten bedragen € 3,00 per activiteit. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vooraf aan te melden via ijsseldykes-secretaris@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Wat gaan we deze zomer allemaal doen:

 • 10 juli
 • Beach-Volleybal Verzamelen bij Bolwerksmolen
 • 17 juli
 • Urban Bootcamp Sonsbeekpark, Arnhem
 • 24 juli
 • Clinic Biljarten Biljartclub De Dam
 • 31 juli
 • Hockey In het park Rijsterborgherpark, Deventer
 • 7 augustus
 • Clinic Thai boksen Chok Dee, Deventer
 • 14 augustus
 • Wandelen Verzamellocatie volgt

 

Tags: , ,