Roze Film op Dinsdag: Zwei Mütter

dinsdag 12 augustus 2014

Filmhuis De Keizer – Keizerstraat: 20.30 uur
Gay and Lesbian Summer Film Festival 2014

Deze film wordt vertoond in het kader van het Gay and Lesbian Summer Film Festival 2014, waarbij 8 films in 14 steden worden vertoond: Gerontophilia, Land of Storms, The Way He Looks, Test, Zwei Mütter, Cloudburst, Reaching for the Moon en Sarah Prefers to Run. Deze speciale Filmavonden vinden in Devener plaats op de dindagavonden in de maanden juli en augustus.

Zwei Mütter (Duitsland 2013)
Katja (43) en Isabelle (37) zijn een gelukkig liefdespaar, alleen begint er de laatste tijd wat te knagen. Ze willen graag nog een eigen kindje hebben en besluiten dat Isabella zich laat bevruchten.

Ze gaan op zoek naar een spermadonor want ze willen er geen vader bij. Al snel blijkt dat de meeste spermabanken en vruchtbaarheidsklinieken geen behandeling toestaan voor lesbische paren. Als ze toch een arts vinden begint een lange en kostbare tocht naar een succesvolle bevruchting. Na maanden van behandelingen wil Katja opgeven maar dan komt Isabelle met een laatste optie. Isabelle ziet dit als een laatste strohalm en is zo geobsedeerd door haar kinderwens dat hun relatie zwaar onder druk komt te staan.
(Romantisch Drama; 75 minuten)

Het is inmiddels mogelijk kaarten te kopen en te reserveren voor Zwei Mütter’via deze link.

Meer informatie over Filmhuis de Keizer is te vinden via de website van Filmhuis de Keizer.

Tags: ,