Roze Film op Dinsdag: Sarah Prefers to Run

dinsdag 26 augustus 2014

Filmhuis De Keizer – Keizerstraat: 20.30 uur
Gay and Lesbian Summer Film Festival 2014
COC-leden € 2,00 korting op vertoon geldige ledenpas

Deze film wordt vertoond in het kader van het Gay and Lesbian Summer Film Festival 2014, waarbij 8 films in 14 steden worden vertoond: Gerontophilia, Land of Storms, The Way He Looks, Test, Zwei Mütter, Cloudburst, Reaching for the Moon en Sarah Prefers to Run. Deze speciale Filmavonden vinden in Devener plaats op de dindagavonden in de maanden juli en augustus.

Sarah Prefers to Run (Canada 2014)
Sarah Prefers to Run, bekroond op meerdere festivals, is een treffend en bijzonder portret van een jonge vrouw die probeert te begrijpen wie ze is.

Op de hardloopbaan is Sarah gedreven en zelfverzekerd over wie ze is en waar ze naartoe gaat. Daarbuiten is het een ander verhaal. Ze heeft eigenlijk maar één doel: hardlopen. Als haar een plek wordt aangeboden in een atletiek programma in Montreal gaat ze een verstandshuwelijk aan met haar vriend Antoine en de twee verhuizen naar de grote stad. Daar begrijpt Sarah – door ontmoetingen met nieuwe mensen – eindelijk wat ze wil.

(Drama; 97 minuten)

Het is inmiddels mogelijk kaarten te kopen en te reserveren voor ‘Sarah Prefers to Run’via deze link.

Meer informatie over Filmhuis de Keizer is te vinden via de website van Filmhuis de Keizer.

Tags: ,