Onderzoek naar hulpverlening aan religieuze en/of biculturele LHBT'ers

Ben jij homo, lesbisch, bi of transgender? En heb je een biculturele en/of religieuze achtergrond? Doe dan mee aan een onderzoek van Regioplan en de Vrije Universiteit Amsterdam! Regioplan en de Vrije Universiteit Amsterdam doen momenteel onderzoek voor het ministerie van OCW naar de hulpbehoefte van en hulpverlening aan homo’s, lesbiennes, bi´s en transgenders met een biculturele en/of religieuze achtergrond.

Ook als jij zelf geen behoefte (meer) hebt aan hulp, is jouw deelname aan dit onderzoek van groot belang. De enquête is anoniem dus je hoeft geen rekening te houden met wat anderen vinden. Het invullen van de enquête duurt circa 20 minuten.
Er zijn twee enquêtes, namelijk een enquête voor homo´s, lesbiennes en bi´s, en een enquête voor transgenders of mensen met transgendergevoelens. Je kunt de enquêtes bereiken via de volgende link: www.regioplan.nl/webonderzoek.

Als je wilt, kun je je – aan het eind van de vragenlijst – ook opgeven voor een interview. Indien je interesse hebt in een interview, kun je de onderzoekers ook meteen benaderen. Bel dan 020-5315373 of stuur een mailtje naar lars.heuts@regioplan.nl.

Wanneer een verkorte versie van deze tekst beter op jullie website past, dan zou de onderstaande tekst gebruikt kunnen worden:

Ben je bicultureel en/of religieus homo, lesbienne, bi of transgender? Doe dan mee aan onze enquête! Regioplan en de Vrije Universiteit Amsterdam doen voor het ministerie van OCW onderzoek naar de hulpbehoefte van en hulpverlening aan deze doelgroep.
Er zijn twee enquêtes, namelijk een enquête voor homo´s, lesbiennes en bi´s, en een enquête voor of mensen met transgendergevoelens. Je kunt de enquêtes bereiken via de volgende link: www.regioplan.nl/webonderzoek. Alvast bedankt!

Tags: , , ,