Nieuwe seizoen IJssel Dykes van start

Gymzaal De Duivengang; vanaf 19.45 uur
Vanaf donderdag 21 augustus weer iedere week!

Na het speciale zomerprogramma beginnen de IJssel Dykes op donderdag 21 augustus weer aan een nieuw seizoen sporten voor vrouwen! IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer: een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling volleybalt of voetbalt. Iedere donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur (m.u.v. vakanties) in Gymzaal De Duivengang (Broederenstraat 1 te Deventer). Dat staat voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training.

Nieuwe sportieve en enthousiaste vrouwen zijn altijd welkom! Kom je meetrainen? Graag even aanmelden via het e-mailadres van de IJssel Dykes.

Tags: ,