Film op Vrijdag: Gerontophilia (2013)

vrijdag 29 augustus 2014

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur
Hoofdingang (Bibliotheek is geopend tot 21.00 uur)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Gerontophilia (Canada 2013)
Lake heeft reeds een tijd een verhouding met Desirée. Hij werkt met tegenzin als badmeester en stelt vast dat hij de laatste weken een bijzondere aandacht besteedt aan sommigen van het oudere mannelijke clienteel. Wanneer één van hen bijna verdrinkt, redt Lake hem, maar wel op een manier die een beetje te enthousiast is en Lake moet tenslotte zijn eigen verlangens erkennen. Een tijdje later werft zijn moeder hem aan in een home voor senioren. Dan ontmoet Lake Mr. Peabody en de vonken springen over. Op korte tijd worden beiden geconfronteerd met een aantal moeilijke keuzes.
(Komedie-Romaniek – 82 minuten)

2014-06-27 gerontophilia_01

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,