Roze Film op dinsdag: Gerontophilia

dinsdag 8 juli 2014

Filmhuis De Keizer – Keizerstraat: 20.30 uur
Gay and Lesbian Summer Film Festival 2014

Deze film wordt vertoond in het kader van het Gay and Lesbian Summer Film Festival 2014, waarbij 8 films in 14 steden worden vertoond: Gerontophilia, Land of Storms, The Way He Looks, Test, Zwei Mütter, Cloudburst, Reaching for the Moon en Sarah Prefers to Run. Deze speciale Filmavonden vinden in Devener plaats op de dindagavonden in de maanden juli en augustus.

Gerontophilia (Canada 2013)
Gerontophilia is een oprechte en humorvolle romantische komedie. De knappe 18-jarige Lake heeft een vriendinnetje en werkt als badmeester. Maar de laatste tijd merkt hij dat hij zich stiekem eigenlijk nogal aangetrokken voelt door de oudere mannen in het zwembad.

Als één van de zwemmers bijna dreigt te verdrinken, redt Lake hem, maar wel op een manier die een beetje erg enthousiast is. Lake kan dan ook niet anders dan zijn eigen verlangens erkennen. Als Lake een in de zomer een baantje in een verzorgingstehuis krijgt, ontmoet hij Mr Peabody en is hij op slag verliefd. Als hij ontdekt dat Mr Peabody wordt overgedrogeerd, helpt hij hem te ontsnappen: de start van een verrassende en romantische roadtrip.

(Romantische komedie; 82 minuten)

Het is inmiddels mogelijk kaarten te kopen en te reserveren voor ‘Gerontophilia’ via deze link.

Meer informatie over Filmhuis de Keizer is te vinden via de website van Filmhuis de Keizer.

Tags: ,