Roze Film op Dinsdag: Cloudburst

dinsdag 29 juli 2014

Filmhuis De Keizer – Keizerstraat: 20.30 uur
Gay and Lesbian Summer Film Festival 2014

Deze film wordt vertoond in het kader van het Gay and Lesbian Summer Film Festival 2014, waarbij 8 films in 14 steden worden vertoond: Gerontophilia, Land of Storms, The Way He Looks, Test, Zwei Mütter, Cloudburst, Reaching for the Moon en Sarah Prefers to Run. Deze speciale Filmavonden vinden in Devener plaats op de dindagavonden in de maanden juli en augustus.

Cloudburst (Canada/VS 2011)
Thom Fitzgerald heeft met Cloudburst een hartveroverende roadmovie vol humor en levenslust gemaakt. Een reis van twee vrouwen die zich door niets en niemand opzij laten zetten.

Stella en Dot zijn al meer dan 30 jaar samen. Beide vrouwen zijn in de 70 en hoewel de lichamelijke gebreken beginnen te komen, is hun liefde ijzersterk. Als Dots kleindochter haar in een bejaardentehuis wil stoppen, neemt Stella het heft in handen om ervoor te zorgen dat zij en haar Dot bij elkaar kunnen blijven. De enige manier waarop dit kan, is trouwen in Canada. De twee ontsnappen stiekem en gaan op een avontuurlijke en ontroerende reis.
(Romantisch Drama; 93 minuten)

Het is inmiddels mogelijk kaarten te kopen en te reserveren voor ‘Cloudburst’via deze link.

Meer informatie over Filmhuis de Keizer is te vinden via de website van Filmhuis de Keizer.

Tags: ,