Film op Vrijdag: L'Inconnu du Lac

vrijdag 25 juli 2014

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur
Hoofdingang (Bibliotheek is geopend tot 21.00 uur)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

L’Inconnu du Lac (Frankrijk 2013)
Lust, de wanhoop naar liefde en de fysieke aantrekkingskracht die het wint van gerede twijfels. Het zijn de ingrediënten van de mysterieuze Franse thriller L’Inconnu du Lac. Plaats van passie en delict is een meer op het Franse platteland waar mannen van diverse pluimage naartoe komen om andere mannen te ontmoeten. Op het naaktstrand wordt meer geloerd dan gezond. In de bosjes wordt behoorlijk wat gefrummeld en gesekst. Anonimiteit en privacy zijn basisvoorwaarden en daarom hebben veel van de bezoekers van het meer geen zin in de bemoeienissen van een nieuwsgierige politierechercheur. De inspecteur heeft de taak te onderzoeken wie verantwoordelijk is voor de raadselachtige dood van een recreant. De kijker, maar ook hoofdpersoon Franck weten al gelijk hoe de vork in de steel zit. Het motief van de moordenaar is het grootste raadsel.
(Drama – 97 minuten)

2014-02-20 Inconnu du Lac still2

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,