Second Sunday: rondwandeling Varsseveld

zondag 11 mei 2014

Station Varsseveld (stationshal): 11.30 uur

Zondag 11 mei organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Varsseveld. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS station Varsseveld (verzamelen in de Stationshal). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weerbij station Varsseveld eindigen.
Een hele nieuwe wandeling richting Heelweg en Halle via een stukje richting Westendorp en Heelweg weer terug naar Varsseveld. Een mooie landschapswandeling met vergezichten en bijna geen bos.
De wandeling heeft een lengte van zo’n 18 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 1,00.

Meer informatie bij Gerrie (06-16082816).

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we € 1,00 per wandeling. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,