Vrouwenwandelgroep 'Second Sunday': Belmonte wandeling

zondag 13 april 2014

NS-station Ede-Wageningen (stationshal): 11.30 uur

Zondag 13 april 2014 organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS station Ede-Wageningen (verzamelen in de Stationshal). Bij het eindpunt van de wandeling wordt de bus genomen terug naar het NS-station Ede-Wageningen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 16 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 1,00.

We wandelen vanaf het NS station Ede-Wageningen door de bossen van Bennekom en Wageningen naar
de Wageningse Berg met een mooi uitzicht over de Rijn. Via het Arboretum met veel voorjaarsgroen en bloesems lopen we naar het centrum van Wageningen. Daar nemen we de bus terug naar het NS-station.

Meer informatie bij Jetty (06-34701941).

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we € 1,00 per wandeling. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,