Vrouwenwandelgroep Second Sunday: Lijnwandeling 'Trekvogelpad'

zondag 9 maart 2014

Station Brummen (stationshal): 11.50 uur (later dan gewoonlijk)

Let op: de stoptrein (NS Sprinter) gaat maar één keer per uur en alleen die stopt in Brummen!

Zondag 9 maart 2014 organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen. Er wordt vertrokken om 11.50 uur vanaf NS station Brummen (verzamelen in de Stationshal). Het is een lijnwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij een ander station zal eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 17 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 1,00.

Zondag 9 maart wandelen we een stuk van het Trekvogelpad. Vanuit Brummen gaan we met het veerpontje de IJssel over naar Bronkhorst de eerste pauze plaats met horeca. Daarna gaan we over de IJsseldijk en langs de Baaksebeek naar Wichmond. Het laatste deel gaat over het landgoed Hackfort langs het kasteel naar Vorden.

Meer informatie bij Els (06-22616727) of Jetty (06-34701941).

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we € 1,00 per wandeling. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,