Muziek Totaal met 'Missy met the Fox'

vrijdag 28 maart 2014

Café Face It vanaf 21.30 uur (café open 21.00 uur)

Vrijdag 28 maart is het weer Deventer Muziek Totaal, dus overal Live muziek in de Deventer binnenstad. In COC-café Face It zal de band ‘Missy met the Fox’ optreden. Leadman is Nick Vos (speelde o.a. met Brood en Dulfer) en de muziekstijl is funky-rock en jazzy-funk. De toegang is gratis voor iedereen!

Meer informatie over Nick Vos:
Nick is een professionele, zeer ervaren gitarist die al jaren deel uitmaakt van de meest opvallende jazz- en crossoverformaties in de Nederlandse live-scene. Nick speelde met Herman Brood, kreeg landelijke bekendheid als gitarist van Hans Dulfer’s ‘Reflud’, speelde met ‘De Gigantjes’, Brigitte Kaandorp, de saxofonistenband ‘Kiers & De Vries’, ‘Beter R. de Vries Band’ en vele anderen.

Momenteel is Nick een van de main factors in de nieuwe roots, rhythm & jazz band UNGAWA, speelt met het straight jazz quartet ‘Scoops’ en het hippe ‘Extra Lounge Concept’.

Daarnaast speelt hij freelance gitarist in diverse andere bands, maakt solo-albums, produceert en componeert voor muzikanten in binnen- en buitenland en geeft privé- gitaarlessen.

2014-03-28 Missy Fox flyer

Meer informatie over de band is te vinden op de website van Nick Vos.

Meer informatie over de Muziek Totaal is te vinden op de website van Muziek Totaal.

Tags: