Cursiefjes in de Kroeg

zondag 9 maart 2014

COC-café Face It, Brink 64a in Deventer
Aanvang 14.30 uur. Entree gratis.
Overige deelnemende cafés zijn De Heeren Op De Brink, Bierencafé de Heks, Persee, Café Floors en De Hip.

Op zondag 9 maart zullen zes auteurs in zes verschillende café´s in het centrum van Deventer acte de présance geven. Abdel Kader Benali is één van de schrijvers die op deze zondagmiddag samen met vijf collega’s van café naar café trekt. Waar? Op de Brink het grote plein in het centrum van Deventer. Iedereen is van harte welkom! Kies voor jouw favoriete café en geniet! Ieder half uur zie je een nieuwe schrijver of columnist.

Wie doen er dit jaar mee? Dat zijn Abdelkader Benali, Arjen Lubach, Wim Daniels, Ernest van der Kwast, Rosita Steenbeek en Karin Amatmoekrim. Start is om 14.30 uur en de toegang is gratis. Deze activiteit wordt vanwege de Deventer Boekenweek georganiseerd.

Meer informatie is te vinden via www.deventerboekenweek.nl.

Tags: ,