Men Meet Men - speciaal voor homo- en bi-mannen (18+)

maandag 3 februari 2014

Café Face It: 20.00 uur – 01.00 uur

Thema: 1001 Nights
Schijver Eric Kollen over ‘Jongenssprookjes’

Op maandagavond 3 februari 2014 wordt voor de zesde keer (en de eerste in het tweede seizoen van de MMM) in café Face It (Brink 64a te Deventer) een avond speciaal voor homo- en bi- jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ‘1001 Nights’.

Vanwege het thema is de bekende schrijver Eric Kollen uitgenodigd. Hij zal vertellen uit zijn boekenreeks ‘Jongenssprookjes’. Tussen de fragmenten door vertelt hij over zijn drive om dit soort teksten te schrijven en over de reacties die hij krijgt.
Van ‘Jongenssprookjes’ zijn inmiddels twee delen verschenen. Deze buitensporige homo-erotische verhalen hebben de liefhebbers van het genre overweldigd. De combinatie van rauwe seksuele energie, spanning, humor en een verbluffende eerlijkheid heeft al duizenden lezers in het hart geraakt. En niet alleen in het hart…

2014-02-03 MMM JScover 'Jongenssprookjes' voor web

Het café op de begane grond heeft een gemoedelijke sfeer en beneden in de kelder is het wat intiemer en mag er gerookt worden. De dress-code is niet verplicht, maar het zo leuk zijn wanneer men zich in het thema uit dost!

De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, er zijn VJ presentaties, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Tevens is de lounge- & relaxruimte geopend. Net zoals bij de vorige avonden zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige en gemoedelijke avond van te maken, dus kom en beleef het mee!!
Deze speciale avond is geopend van 20.00 tot 01.00 uur (na 24.00 uur geen toegang meer!). De entreeprijs bedraagt € 2,00. COC-leden hebben vrije toegang op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart.

Thema bij de volgende Men Meet Men-avond op maandag 7 april: Black and White!!

Tags: ,