Filmhuis-première: "L'Inconnu du Lac" (korting COC-leden)

donderdag 20 februari 2014

Filmhuis De Keizer – Keizerstraat: 20.30 uur
Let op: korting op vertoon COC-ledenpas!

Speciale voorpremière van de film “L’Inconnu du Lac” welke vorig jaar een Roze Palm in Cannes gewonnen heeft. COC-leden krijgen (alleen op donderdag 20 februari) op vertoon van hun COC-ledenpas € 2,00 korting op de entreeprijs. De film draait van donderdag 20 februari tot en met woensdag 5 maart.

L’Inconnu du Lac vindt plaats in en rond een zomers meer op het Franse platteland – een paradijselijke oase waar nieuwsgierige mannen van alle soorten en maten naakt liggen te zonnebaden en stiekem afspreken in de nabijgelegen ‘bosjes’ voor anonieme seks.
Hier ontmoeten wij de knappe Franck, die zijn oog heeft laten vallen op Michel, een adonis met de allures van een jaren ’70 pornoster, die echter al een relatie heeft met een andere man. Op een avond ziet Franck hoe Michel zijn geliefde met opzet verdrinkt. In plaats van de moord te melden wakkert het gebeuren enkel zijn erotische fixatie aan. Dit alles mondt uit in een deskundig opgebouwd en knap gefilmd thrillerdrama over liefde, lust en de gevaren van een zorgeloze levensstijl. L’Inconnu du Lac won op het filmfestival van Cannes 2013 een Roze Palm en, in het programma Un Certian Regard, de prijs voor beste regie.

2014-02-20 Inconnu du Lac still2

Het is inmiddels mogelijk kaarten te kopen en te reserveren voor “L’Inconnu du Lac” via deze link.

Meer informatie over Filmhuis de Keizer is te vinden via de website van Filmhuis de Keizer.

Tags: ,