Face It heeft eigen 'Wall of Fame'

Met het opknappen van het COC-café-interieur is deze week ook een nieuw project gerealiseerd. Uit een breed scala van allerlei roze helden en heldinnen is een heuse ‘Wall of Fame’ samengesteld, bestaande uit ruim tachtig portretten van mannen, vrouwen en al wat daar tussen zit. De eerste zestig foto’s van deze ‘roze muur’ zijn door een team samengesteld. De muur is een paar maanden later aangevuld met 25 personen die door bezoekers van het COC-café via een invullijst werden gekozen.

De volgende personen zijn met een portret op Face It’s ‘Wall of Fame’ terug te vinden. Er is tevens een filmpje samengesteld met achtergrond-informatie over deze personen:
Albert Mol, André van Duin, Anna Blaman, Arie Boomsma, Astrid Nijgh, Barbara Barend, Benno Premsela, Bert & Ernie, Boris Dittrich, Boy George, Carry Slee, Cher, Claudia de Breij, Conchita Würst, Dafydd Thomas, Dame Edna Everage, Dana International, Divine, Dolly Bellefleur, Dominique van der Heyde, Ellen Degeneres, Ellen ten Damme, Ellie Lust, Elly de Waard, Elton John, Erwin Olaf, Fabiola, Ferry Doedens, Freddy Mercury, Frank ’n Further, Frédérique Spigt, Frida Kahlo, George Michael, Gerard Reve, Gerrit Komrij, Graham Norton, Greta Garbo, Hans van Manen, Harvey Fierstein, Harvey Milk, Henk Krol, Ien Dales, Ireen Wust, Jan Kees de Jager, Jane Lynch, Jodie Foster, John Inman, Jos Brink & Frank Sanders, k.d. Lang, Lady Gaga, Lucia Rijker, Madonna, Margreet Dolman, Margriet van der Linden, Maria Callas, Martina Navratilova, Mary Servaes, Mathilde Santing, Melissa Etheridge, Nelly Frijda, Oscar Wilde, Paul de Leeuw, Pia Beck, Pim Fortuyn, Pjotr Tsjaikovky, Quentin Crisp, Ramses Shaffy, Ricky Martin, Rik van de Westelaken, Robert Long, Rock Hudson & Doris Day, Rudy van Danzig, Sara Kroos, Shary-An Nivillac, Sint-Sebastiaan, Stephen Fry, Sugar Lee Hooper, Suzanne Kleman, Theo & Thea, Tinky Winky, Tom Daley, Tom Lanoye, Tracy Chapman, Viktor & Rolf, Village People, Whoopi Goldberg, Willeke Alberti, Willem Nijholt en Wouter Hamel