Zondagmiddagsalon: Snertmiddag met Smartlappen

zondag 15 december 2013

Café Face It: 16.00 uur

Optreden van ‘De Jongens van de Reisvereniging’

Vaste prik in December: Snertmiddag met smartlappen. Deze keer wordt het optreden verzorgd door de ons bekende ‘De Jongens van de Reisvereniging’ uit Zwolle. Natuulijk staat ook op het menu de oude vertrouwde erwtensoep!! Optreden is gratis, voor de snert wordt een kleine bijdrage gevraagd.

2013-12-15-JvdRV2

De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom. Het COC-café is geopend vanaf 16.00 en blijft doorlopend open tot ’s avonds het Zondagcafé begint. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom!

Tags: ,