Men Meet Men: avond voor homo- en bimannen (18+)

maandag 2 december 2013

Café Face It: 20.00 uur – 01.00 uur

Thema: ’t Heerlijk Avondje

Op maandagavond 2 december 2013 wordt in café Face It (Brink 64a te Deventer) weer een avond speciaal voor homo- en bi- jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ‘Heerlijk Avondje’! Dus surprises, gedichten,pepernoten en wie weet… speciaal bezoek!! Het café op de begane grond heeft een gemoedelijke sfeer en beneden in de kelder is het wat intiemer en mag er gerookt worden.

De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, er zijn VJ presentaties, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Tevens is de lounge- & relaxruimte geopend. Net zoals bij de vorige avonden zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige en gemoedelijke avond van te maken, dus kom en beleef het mee!!
Deze speciale avond is geopend van 20.00 tot 01.00 uur (na 24.00 uur geen toegang meer!). De entreeprijs bedraagt € 2,00. COC-leden hebben vrije toegang op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart.

Thema bij de volgende Men Meet Men-avond op maandag 3 februari: ‘1001 Nachten’!!

Tags: