COC Noordoost Brabant wint 19e COC Songfestival

COC Deventer behaald mooie zesde plaats

In een volle Bonbonnière heeft COC Noord-Oost Brabant met het lied ‘Oh de Liefde’, uitgevoerd door zangeres Gina, het 19e Nationaal COC Songfestival gewonnen. Dit betekent dat COC Noord-Oost Brabant de wisselbeker in ontvangst mocht nemen en volgend jaar het festival mag organiseren.

COC Haaglanden behaalde na een spannende puntentelling het hoogste aantal punten. COC Haaglanden werd echter gediskwalificeerd in verband met overtreding van de tijdslimiet voor deelnemende acts (2 minuten overschrijding).

Marco Mensink, de kandidaat namens COC Deventer behaalde met het nummer ‘Dans Je Met Me Mee’ de zesde plaats (81 punten). De tekst en muziek van het nummer werden geschreven door Kees Kuiper, die Marco ook bij de vertolking op piano begeleidde.

De avond werd gekenmerkt door kwalitatief hoogstaande nummers variërend van poëzie tot rap of een levenslied. Daarnaast trad Joan Franka op met het liedje ‘You and Me’. Na het festival vond de spetterende afterparty plaats.

Bron: cocsongfestival.nl

Naar alle waarschijnlijkheid slaat volgend jaar de Songfestivalkaravaan haar tenten op in Oss of ’s Hertogenbosch en dat is vanuit Deventer al iets dichter bij huis dan Maastricht. Mochten er nu al mensen zijn die deel willen nemen aan een eventuele voorronde voor COC Deventer, laat dit dan weten via songfestival@cocdeventer.nl.

Tags: ,