Geen Ladies Lounge, maar wel gezellige middag in 'De Hip'

zondag 24 november 2013

Café De Hip (Brink 21 te Deventer): 15.30 uur
Optreden van Rina Mushonga & band

Vanwege de tijdeijke sluiting van COC-café Face It is er op zondag 24 november geen speciale ‘Ladies Lounge’, maar de organisatie nodigt alle vrouwen uit om gezellig naar café ‘De Hip’ te komen. Daar speelt vanaf 15.30 uur de band van singer-songwriter Rina Mushonga. Deze zangeres werd geboren in Zimbabwe, studeerde in Engeland en woont momenteel in Amsterdam. Die niet alledaagse levenswandel hoor je terug in haar muziek: de teksten en liedjes van Rina Mushonga zijn niet zo makkelijk in een hokje te plaatsen, je hoort er zowel haar Afrikaanse roots als moderne indiepop invloeden in. Zelf noemt de zangeres onder meer Kate Bush en Bon Iver als inspiratiebronnen.

Entree is voor iedereen gratis! Dus geen lounge speciaal voor vrouwen in het COC-café, maar hopelijk wel een grote toestroom van veel ‘hippe’ vrouwen voor een gezellige middag. De eerstvolgende Ladies Lounge zal plaatsvinden op zondag 26 januari (dus schrijf alvast in je agenda van volgend jaar).

Meer informatie via de website van De Hip.

Tags: