Film op Vrijdag: Bye Bye Blondie (lesbisch thema)

vrijdag 1 november 2013

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Bye Bye Blondie (Frankrijk/België 2011)
‘Bye Bye Blondie’ is een film van de controversiële cineaste Virginie Despentes uit Frankrijk. Twee vrouwen worden verliefd op elkaar tijdens de wilde jaren ’80. Hun liefde is heftig en intens, maar omstandigheden zorgen ervoor dat hun wegen scheiden. Vele jaren later ontmoeten ze elkaar opnieuw. Er is nog pijn van toen, maar de aantrekkingskracht is nog steeds aanwezig.

2013-11-01-bye_bye_blondie-

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,