Donderdagcafé tijdelijk bij De Hip

donderdag 21 november 2013

Café De Hip (Brink 21 te Deventer): 21.00 uur

Vanwege de tijdelijke sluiting van COC-café Face It gaan de sportvrouwen van IJssel Dykes na het sporten gezellig nazitten in café De Hip. Wellicht dat andere donderdagavondbezoekers zich hierbij willen aansluiten. De Hip is een goed alternatief om te genieten van de vertrouwde donderdavondsfeer.

De Hip volgens de website van De Hip:
In De Hip kan alles! De Hip is om te eten, om te dansen, om live optredens te zien, om te exposeren, om te winkelen, om te drinken, om te zitten, om te lezen, om te denken, om blij te zijn, om jezelf te zijn en zoenen mag ook! De Hip huist in Brink 21 te Deventer, in het mooiste pand aan het mooiste plein van Nederland!

Meer informatie over De Hip is te vinden op de website van De Hip.