Men Meet Men: avond voor Homo- en Bi-mannen (18+)

maandag 7 oktober 2013

Café Face It: 20.00 uur – 01.00 uur

Thema: Uniform

Op maandagavond 7 oktober 2013 wordt voor de zesde keer (en de eerste in het tweede seizoen van de MMM) in café Face It (Brink 64a te Deventer) een avond speciaal voor homo- en bi- jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ‘Uniform’ (dus leef je in en kom als soldaat, dokter, politie, postbode of een andere outfit)! Het café op de begane grond heeft een gemoedelijke sfeer en beneden in de kelder is het wat intiemer en mag er gerookt worden. Het is niet verplicht om in uniform te verschijnen, maar het zo leuk zijn wanneer men zich in het thema uit dost!

De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, er zijn VJ presentaties, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Tevens is de lounge- & relaxruimte geopend. Net zoals bij de vorige avonden zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige en gemoedelijke avond van te maken, dus kom en beleef het mee!!
Deze speciale avond is geopend van 20.00 tot 01.00 uur (na 24.00 uur geen toegang meer!). De entreeprijs bedraagt € 2,00. COC-leden hebben vrije toegang op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart.

2013-10-07-MMM-flyer-2

Thema bij de volgende Men Meet Men-avond op maandag 2 december: Heerlijk Avondje!!

Tags: