Muziek Totaal met 'Alsof je een Koffer Bent'

vrijdag 25 oktober 2013

Café Face It vanaf 21.00 uur

Vrijdag 25 oktober is het weer Deventer Muziek Totaal, dus overal Live muziek in de Deventer binnenstad. In COC-café Face It zal de band ‘Alsof je een Koffer Bent’ optreden. De toegang is gratis voor iedereen!

2013-10-25-Koffer-Bent-Logo
Alsof Je Een Koffer Bent is de koffer vol popgeschiedenis die van het diepste zuiden van de Verenigde Staten naar het regenachtige Engeland reist. De koffer die op the Crossroads zijn ziel aan de duivel verkocht en in zijn Baggy Trousers door de Purple Rain danste.

Dit viertal razende rasmuzikanten komt maar al te graag uit de koffer samen met hun meezingers. Deze heren staan garant voor een gezellige avond, spelen urenlang op bruiloften, feesten en partijen en pakken dan hun koffers weer.

Joris IJland – Toetsen/zang
Daan Krakers – Gitaar/zang
Jeroen Groot – Drums/zang
Cas Kaptein – Bas

Meer informatie over de band is te vinden op de website van Alsof je een Koffer Bent.

2013-10-25-Koffer-Bent

Tags: