Fabulous Autumn succesvol feest!

(Foto’s door Jan Peter Jansen)

In november 2012 hield COC-Deventer vanwege het 40-jarig bestaan een groot feest in de Schouwburg van Deventer. Dat bleek goed te bevallen, want de geluiden om vaker zo’n groots evenement te organiseren werden al snel gehoord. Daarom was zaterdag 26 oktober de Deventer Schouwburg opnieuw ‘The Place To Be’ voor alle roze feestgangers uit Deventer en verre omgeving. Die avond vond namelijk the ‘Fabulous Autumn’ plaats; een evenement met muziek, optredens en veel dansmuziek tot in de kleine uurtjes. Connie Veer was gastvrouw van de avond en heette de bezoekers vanaf 22.00 uur van harte welkom.

2013-10-26-Connie-Veer-2 2013-10-26-Liptease-2
Gastvrouw Connie Veer en de band Liptease

Zo’n 250 bezoekers wisten de Schouwburg te vinden en konden allereerst genieten van de band Liptease. Deze band wist al meteen de stemming er in te brengen met hun vertolkingen van bekende klassiekers. Vooral de combinatie van The Andrew Sisters gedrenkt in een vet Rock-a-billy-sausje bracht al menigeen meteen in dansstemming.
Vervolgens was er een optreden van de Amsterdamse dragqueen-diva Dusty die eveneens het publiek wist te vermaken met oude klassiekers, die ze op haar eigen wijze vertolkte. Dat sommige noten al net zo vals waren als haar opmerkingen kon het publiek niet deren. In het kielzog van Dusty waren nog meer dragqueens naar Deventer afgezakt om hun nieuwste creaties te vertonen.

2013-10-26-Dusty-3 2013-10-26-Dansen
Diva Dusty uit Amsterdam en het dansfeest in de Grote Zaal

Na deze optredens was het tijd om de Finse DJ-Timo Vaitinnen op te zoeken die in de Grote Zaal van de Schouwburg hedendaagse dance-muziek draaide, maar ook mega-stampers als ‘Dancing Queen’ voorbij liet komen. Een feest voor elk wat wils en men wist zich dan ook goed te vermaken. Wel werd wat gemopper gehoord over het tijdstip waarop het feest eindigde, maar al met al is met deze tweede editie van een groots Roze Herfstfeest in Deventer wellicht een traditie geboren. Volgend jaar weer?

2013-10-26-Diva's 4 2013-10-26-Conchita-1
De aanwezige dragqueens op een rij en Contessa Carmen Fellini

Tags: , ,